Bohuslavický osel

Hospodářský dvůr v Bohuslavicích na Telčsku s počátkem letních prázdnin rozšířil stávající nabídku chmelového moku. Nově zákazníkům stylové restaurace a Obchůdku nabízí vlastní edici piva nazvanou Bohuslavický osel. V restauraci točí světlé výčepní 10° pivo a pro řidiče mají i lahvové světlé nealkoholické pivo. V obchůdku pak zájemci mohou ještě zakoupit 12° světlý ležák. Všechna piva jsou navíc nepasterovaná.
Edice piv Bohuslavický osel se dočkala pojmenování podle symbolu samotné farmy, kterou je od jejího samotného začátku právě osel andaluský. K dispozici jsou i potištěné originální přepravní boxíky, takže Bohuslavický osel se může stát i netradiční dárkem.
Světlé nealkoholické pivo má etiketu částečně zabarvenou do modra. Řidiči určitě ocení jemný přídavek karamelového a barvícího sladu. Má oku lahodící barvu a jemně sladovou příchuť.
Světlé výčepní pivo s částečně červenou etiketou vyniká zejména lahodnou chutí s jemnou chmelovou hořkostí a chmelovým aroma. Je vhodné pro uhašení každodenní žízně zejména v letním období. Pivo je navíc vařeno dle staré a osvědčené receptury.
Světlý ležák poznáte pro změnu tak, že na etiketě má část písmen zabarveno zelenou barvou. Pivo je obdařeno příjemnou vůní, vyrovnanou chutí chmelu a sladu, s krátkým osvěžujícím nahořklým dozvukem, má zlatavou barvu a hustou pěnu.
Pivo je vyrobeno v Pivovaru Chotěboř.

chotebor_bohuslavickyosel

You may also like...