Zimní speciály Chodovaru

Jako každým rokem přichází již tradičně v brzkém předvánočním období do prodeje pivní speciály z Rodinného pivovaru Chodovar, které jsou předurčeny přinést tu pravou vánoční pohodu. Uvařeno a slavnostně nachmeleno bylo toto pivo na začátku září. Ve formě limitované edice 40.000 lahví přišly do prodeje ve druhé polovině října.

Mr. Albi Zimní speciál
Slavnostní pivo připravené originálním způsobem chmelení zeleným hlávkovým chmelem z letošní sklizně. K jeho přípravě bylo požito výhradně českého aromatického chmele – Žateckého poloraného červeňáku.
Tento ležák typu Märzen má plné sladové tělo harmonicky vybalancované příjemnou a velmi jemnou hořkostí Žateckého poloraného červeňáku. Ve vůni příjemné „zelené tóny“ připomínají bílá vína odrůdy Sauvignon. Sytá zlatá barva, velice jemná hořkost a říz dotváří chuťový zážitek z tohoto piva. Alk. 5,1 %

Mr. Albi Černý ležák
Pivo charakteristické svou temně hnědou až černou barvou vařené podle starých receptur rodinného pivovaru Chodovar.
Okouzlí hned při prvním doušku nádherným karamelovým aroma, harmonickou chutí po čokoládě, kávě a karamelu doprovázenou jemnou hořkostí praženého sladu v závěru. Alk. 5,0 %.

chodovar_zimnispecialy

You may also like...