• Nezařazené

Rožnovský 19° Imperial a 30° speciál 300let

roznov_300letPro fanoušky rožnovského piva mají dvě novinky – v lednicích a na čepu právě můžete najít nové pivo. Světlý speciál 19° Imperial, který je výsledkem spolupráce se slovenským pivovarem Ikkona a 30° světlý speciál 300 let, jehož zajímavostí je délka zrání – celých 6 měsíců zrání.
Již naši pohanští předci slavnostně vyprovázeli zimu a při té příležitosti připravovali silná piva a bohaté pokrmy. Proto už na podzim minulého roku vybrali ten nejsladší ječmen, nejlepší žatecký chmel a uvařili jedinečné třicetistupňové pivo. Celou zimu pečlivě dohlíželi na proces zrání a po plných šesti měsících představují světlý nepasterizovaný speciál 300let, který je plnohodnotnou oslavou příchodu jara do podhoří Radhoště. Právě paprsky parného léta roku 2015, dávají pivu 300 let tu zlatou barvu a plnost.

 

 

 

roznov_imperialDruhým vpravdě svátečním pivem je světlý speciál Imperial Pils 19°. Uvařili jej ve spolupráci s pivovarem Ikkona ze slovenské Rožňavy. Jeho plné tělo, sladová chuť a jemně doznívající hořkost Vás připraví, abyste jarní rozmary počasí překonali silní a s dobrou náladou, protože: „Kdo se rožnovského piva napije, tomu se do žil zdraví a síla nalije“.