Minipivovar Bobr Zadní Třebaň

 

   fotogalerie

   etikety

adresa: U mlýna 8, 267 29 Zadní Třebaň

www.pivovarbobr.cz

e-mail: info@pivovarbobr.cz


Na čepu a v prodeji bylo:

 
    • V červnu 2023 na čepu jeden druh ležáku v hospodě U mlýna.


Starší info:
Technologie funguje v objektu, kde je pension a hospoda, ale pivo je plánu čepovat zatím ve vedlejším srubu. Kapacita do 1000 hl.ročně, technologie od společnosti Pivo Praha.
V červnu 2013 bylo možno pivo ochutnat v Pivovarském klubu v Praze-Karlíně.
V srpnu 2013 v Hospodě Na mlýně v Zadní Třebáni na čepu pivo Bobr světlá 11° za 23 Kč. Točilo se již do logovaných sklenic.
V listopadu jako novinku připraven speciál 13 % polotmavý ležák Bobr vánoční. Byl k dispozici v sudech nebo 1 l PET lahvích.
Dne 18.4.2014 vprodeji speciál 13° polotmavý Čarodějnický bobr.
V květnu zde měli nové sklo a také začali prodávat 12° polotmavý ležák Granátový mlynář.
V září na čepu novinka – Bobr Pale Ale.
Dne 12.9. 2014 v prodeji novinka – 13° polotmavý Svatováclavský ležák.
V květnu 2014 měl pivovar nové pivo – granátového Mlynáře 13°.
V červnu 2015 Létající pivovar Nomád připravil letní pivo – Polykala bergamot – pšeničné pivo belgického stylu. Kromě běžných ingrediencí, které do tohoto piva patří – nesladovaná pšenice, koriandr, pomerančová kůra, také přidali ovesný slad, heřmánek a černý pepř. Stupňovitost je 13°, zbytkový extrakt je vyšší, pivo bylo spíše sladší, aby to nebyla jen kořeněná záležitost. Protože poslední ingrediencí byla pomerančová kůra bergamot, kterou poskytli domovárníci z Kypru, pro název piva byla použita řečtina. Poly – hodně, kala – dobrý. Bobr na etiketě byl odvozen od toho, že první várka byla uvařena v pivovaru Bobr v Zadní Třebani.